Українська пісня на вкраїнський лад - Трофимук, М. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Гусовський М. Пісня про зубра. Поема. На латинській та українській мовах / Переклад з латинської А.Содомори. Коментарі І.Сварника. – Рівне: Волинські обереги, 2007. – 126 с., іл.