Пантелеймон Куліш у 1840-ві роки - Федорук, О. (Слово і Час, 2009)
Рецензія на книгу: Івашків Василь. Художня, літературознавча і фольклористична парадигма ранньої творчости Пантелеймона Куліша. – Львів: Видавничий центр ЛНУ імені Івана Франка, 2009. – 447 с.