Рефлективні діалоги адитивної особистості в дискурсі Юрія Іздрика (на матеріалі романів “Воццек” та “Подвійний Леон”) - Хопта, С. (Слово і Час, 2009)
У статті здійснено екзистенційний аналіз психології героїв Юрія Іздрика крізь призму феноменології
Е. Гуссерля. Виявлено та зіставлено різні форми нарації у сфері фабульно-сюжетних мотивів любові. The paper explores the possibilities of existential analysis of the main characters’
psychology in Yuriy Izdryk’s work. Guided by E. Husserl’s phenomenology, we single
out and compare different forms of narration produced by the motif of love. В статье осуществлен экзистенциальный анализ
психологии героев Юрия Издрыка сквозь призму
феноменологии Э. Гуссерля. Обнаружено и сопоставлено
разные формы наррации в сфере фабульно-сюжетных
мотивов любви.