Інтертекстуальність та її фольклористичні обрії - Потапенко, С. (Слово і Час, 2009)
У статті йдеться про теорію інтертекстуальності, історію її становлення й розвиток на сучасному етапі, а
також про перспективи застосування інтертекстуальних студій у вивченні творів народної словесності. The article deals with the intertextuality theory, the history of its formation and its present development as
well as with the prospects of using intertextuality in the folkloristic studies. В статье идет речь о теории интертекстуальности, истории
ее формирования и развитии на современном этапе, а также
о перспективах использования интертекстуальных студий при
изучении произведений народной словесности.