Структура програмного модуля адаптації веб-додатків з використанням індуктивного підходу - Булгакова, О.С. (Індуктивне моделювання складних систем, 2017)
Описана структура программного модуля для автоматизированной адаптации веб-приложений на основе концепции построения адаптивного интерфейса с использованием индуктивного подхода. Сделан акцент на идентификации и различении псевдоанонимних пользователей веб-приложений для адаптации интерфейса под конкретного пользователя. Описана структура програмного модуля для автоматизованої адаптації веб-додатків на основі концепції побудови адаптивного інтерфейсу з використанням індуктивного підходу. Зроблено акцент на ідентифікації та розрізненні псевдоанонімних користувачів веб-додатків задля адаптації інтерфейсу під конкретного користувача. The program module structure for automated adaptation web applications was described on the basis of the constructing an adaptive interface concept using an inductive approach. The emphasis was laid on identifying and distinguishing pseudo-anonymous web application users to adapt the interface to a particular user