Індуктивне моделювання як засіб розв’язання задач прогнозної аналітики - Єфіменко, С.М. (Індуктивне моделювання складних систем, 2017)
В роботі проаналізовано підходи до прогнозування економічних процесів у системах бізнес-інтелекту. Розглянуто сучасні інструменти прогнозної аналітики, що використовуються для прийняття ефективних бізнес-рішень. В работе проанализированы подходы к прогнозированию экономических процессов в системах бизнес-интеллекта. Рассмотрены современные инструменты прогнозной аналитики, используемые для принятия эффективных бизнес-решений. The paper analyzes approaches to prediction of economic processes in business intelligence systems. Contemporary tools of predictive analytics, used for effective business decision making, are considered.