Рецензія на книгу: „Врятована пам’ять. Голодомор 1932-1933 рр. на Луганщині: свідчення очевидців” - Мицик, Ю. (Інститут історії України НАН України, 2008)
Рецензія на книгу: „Врятована пам’ять. Голодомор 1932-1933 рр. на Луганщині: свідчення очевидців” (Упорядник Ірина Магрицька). — (Луганськ, 2008). — 464 с.