Експертне оцінювання для функціонування автоматизованої системи управління навчанням - Мазурок, Т.Л. (Штучний інтелект, 2017)
У статті розглянуто особливості експертного оцінювання як складової частини інформаційного забезпечення автоматизованої системи управління навчанням. Запропоновано модель і методи експертного оцінювання та колективної експертизи щодо формування функцій належності щодо взаємозв’язків між навчальними елементами. The article considers the peculiarities of expert evaluation as an integral part of the information support of computer aided control system. The model and methods of expert evaluation and collective expertise on the formation of belonging functions related to the interrelations between the teaching elements are proposed.