Алгоритм формування відповіді чат-бота - Пукач, П.Я.; Шаховська, Х.Р. (Штучний інтелект, 2017)
У статті досліджено недоліки існуючих чат-ботів та розглянуто методи їх покращення. Зокрема, запропоновано використання алгоритмів Рабіна-Карпа та Кнута-Пратта для формування відповіді користувачеві та показано їх ефективність. This paper explores pro and cons of existing chat-bots and investigate methods of their improvement. Particularly, is proposed usage of Rabin-Karp and Knut-Pratt algorithms for making answer to user and is demonstrated their effectivity.