Оптимізація наборів даних при оцінюванні вартості об’єктів ринку нерухомості - Щерба, А.О. (Штучний інтелект, 2017)
У статті розглянуто питання підвищення якості наборів даних, що збираються з відкритих джерел. Проаналізовано головні особливості таких наборів даних, запропоновано шляхи їх вирішення. Ці підходи було протестовано на різних алгоритмах для оцінювання вартості нерухомості і серед них було визначено найкращі. The article deals with the problem of improving quality of real estate datasets which are created from the open sources of information. Main problems of such datasets are analyzed and some ways to solve them are suggested in this article. These solutions were tested on different algorithms for real estate valuation and the best ones were selected.