Застосування дивідіріального та мультигрального числень в дослідженні економіки сільського господарства України - Артюх, М.В.; Литвин, О.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2016)
У статті наведено основні поняття дивідіріального та мультигрального числень, розглянуто виробничу функцію зі змінними коефіцієнтами еластичності. Розроблено математичні моделі виробничих функцій для дослідження економіки сільського господарства України. In this paper the basic concept of dyvidirial and multyhral calculus, considered production function with variable coefficients of elasticity. Developed mathematical models of production functions to study agricultural economics of Ukraine.