Оцінювання інформативних параметрів усталених зорових викликаних потенціалів з використанням їх розкладів за базисами дискретних ортогональних поліномів - Стадник, М.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2016)
Використовуючи метод ортогонального перетворення за базисами дискретних ортогональних поліномів Чебишева, Лагера, Кравчука, отримано оцінки спектрів математичного сподівання усталених зорових викликаних потенціалів. При аналізі спектру відібрано оптимальний ортонормований дискретний базис для подальшого отримання інформативних параметрів для діагностики зорової системи людини. The spectrum estimations of steady-state visual evoked potential’s mathematical expectation were calculated by method orthogonal transformation that uses Chebyshev, Laguerre, Kravchuk discrete orthogonal polynomials. The discrete orthonormal basis as the best basis for obtaining further information parameters for the diagnostics of the human visual system was selected by using spectrum analysing.