Побудова математичних моделей для обчислення фазових траєкторій літальних апаратів в умовах захисних маневрів - Щирба, О.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2016)
Розглядаються задачі побудови математичних моделей для обчислення та оптимізації фазових траєкторій ЛА із оптимізованими маневрами. We consider problems of mathematical models design for calculation and optimization of AC phase trajectories with optimized maneuvers.