Розв’язання перевизначеної системи трансцендентних рівнянь з використанням диференціальної еволюції - Вакал, Л.П.; Вакал, Є.С. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Представлено алгоритм диференціальної еволюції, адаптований для знаходження наближених розв'язків несумісних перевизначених систем трансцендентних рівнянь з використанням різних норм нев’язок. It is proposed a differential evolution algorithm adapted for searching approximate solutions of inconsistent overdetermined systems of transcendental equations with using different norms of residual errors.