Модифікований метод обчислення порядку еліптичних кривих - Ганзя, Р.С. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Наведений модифікований алгоритм обчислення порядку еліптичної кривої, визначеної над двійковим полем. Порівнюються теоретичні та експериментальні показники обчислювальної складності даного метода та його базової версії. Робляться висновки щодо можливості його використання для модифікації національних стандартів. There was presented modified algorithm for counting order of elliptic curves defined over a binary field. We compared theoretical and experimental performance of computational complexity of this method and its basic version. And we also make conclusions of the possibility of using for modifying national standards.