Моделі поведінки фірм ринку природного газу - Горбачук, В.М.; Морозов, О.О.; Неботов, П.Г. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Поведінка фірм ринку Європи на природний газ краще моделюється конкуренцією Курно, ніж ціноотримуванням. The behavior of firms in the Europe’s market on natural gas is modelled by the Cournot competition better than by the price taking.