Загальний алгоритм визначення впливу економічних зрушень на базі балансних моделей - Карпець, Е.П.; Кузьменко, В.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Наведений опис методичних основ та загального алгоритму економетричної модифікації метода «витрати-випуск» для визначення впливу структурних зрушень на рівень макроекономічних показників. The article provides a description of methodological basis and general algorithm of econometric «Input-Output» method modification to determine the impact of structural changes on the level of macroeconomic indicators.