Метод розширення набору модулів модифікованої досконалої форми системи залишкових класів - Касянчук, М.М.; Якименко, І.З.; Івасьєв, С.В.; Маслияк, Б.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
У роботі представлений метод розширення набору модулів модифікованої досконалої форми системи залишкових класів. Показано, що в залежності від їх вибору розрядність чисел, над якими виконуватимуться арифметичні операції, зменшується в 2–3 рази. Це особливо актуально при обчисленнях з багаторозрядними числами. Present work declaring the method of expansion set of modules of modified perfect form of residual classes' system. It was shown that depends on their choice the bit of numbers, arithmetic operations performed over-their, was reduced by 2–3 times. This is especially necessary in the calculation of multi-digital numbers.