Аналіз математичних моделей процесів зневоднення та гранулювання у псевдозрідженому шарі - Корнієнко, Б.Я. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Розглядаються основні підходи до математичного моделювання процесів переносу у псевдозрідженому шарі, класифікація моделей за типами міжфазної взаємодії, з урахуванням стохастичної і хаотичної гідродинаміки та класифікація процесів в апараті з псевдозрідженим шаром за їх властивостями для гідродинамічних моделей. The basic approach to mathematical modeling of transport processes in a fluidised bed, classification models for interfacial interaction types, subject to stochastic and chaotic hydrodynamics and classification processes in the apparatus with a fluidized bed of their properties for hydrodynamic models.