Порівняльний аналіз доказу виконаної роботи та візантійської відмовостійкості - Перекопський, О.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Представлений порівняльний аналіз механізмів досягнення консенсусу на основі доказу виконаної роботи та Візантійської відмовостійкості, у контексті таких важливих властивостей регістру Blockchain, як управління ідентифікаторами вузлів та завершеності механізму досягнення консенсусу. This paper is denoted to comparative analysis of the consensus mechanisms based on proof of work and Byzantine fault-tolerance in the context of important properties of Blockchain ledger, such as the node identifiers management and finality of consensus mechanism.