Метод відновлення 3D об’єкта з використанням поліноміальної інтерфлетації - Першина, Ю.І.; Шилін, О.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Викладено метод відновлення внутрішньої структури тривимірного тіла за допомогою поліноміальної інтерфлетації з використанням відомих томограм (слідів), що лежать на системі довільних площин, який є узагальненням методу відновлення тіла за відомими томограмами на системі трьох груп паралельних площин. Проведений чисельний експеримент цього методу. Presents the method of restoring the internal structure of threedimensional body using polynomial interflatation using known tomograms (traces) lying on a system of arbitrary planes, which is a generalization of the method of restoring the body known tomograms on a system of three groups of parallel planes. The numerical experiment this method.