Математична модель агрегації даних в соціальних медіа - Ревенчук, І.А. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
В роботі представлена математична модель агрегації даних соціальних мереж за допомогою узагальнення графа, що може в подальшому використовуватися в галузі інтернет маркетингу і створення необхідних пакетів даних для користувача соціальних мереж. The mathematical model of data aggregation via social networks generalization graph was presented, that can be used in the field of internet marketing and create the necessary packet data for users of social networks.