Структура групи точок кривої Едвардса, що не містить точок восьмого порядку - Теліженко, О.Б. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Розглядаються криві Едвардса, що не містять точок восьмого порядку. Наведений опис всіх підгруп і всіх суміжних класів. Edwards curves are considered which have no points of the order eight. The description is given for all subgroups and all correspondent adjacement classes.