Математичне моделювання коливних процесів у кусково-однорідному клиновидному циліндрично-круговому просторі - Громик, А.П. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Технічні науки, 2017)
Методом інтегральних і гібридних інтегральних перетворень у поєднанні з методом головних розв’язків (матриць впливу та матриць Гріна) побудовано точні аналітичні розв’язки математичних моделей коливних процесів (гіперболічних початково-крайових задач спряження) в кусково-однорідному клиновидному циліндрично-круговому просторі. By means of method integral transforms and hybrid integral transforms in combination with the method of principal solutions (matrix influence and Green's matrix) built an exact analytical solution of a generalized mathematical model of oscillatory processes (hyperbolic initial-boundary value problems conjugation) in wedge-shaped piecewise homogeneous cylindrical-circular space.