Критерій абсолютної стійкості розв’язків стохастичних дифузійних динамічних систем автоматичного регулювання з зовнішніми збуреннями - Калинюк, А.М.; Лукашів, Т.О.; Ясинський, В.К. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2015)
Одержано достатні умови абсолютної стійкості розв’язків стохастичних динамічних систем автоматичного регулювання із зовнішніми випадковими збуреннями, які мають довільні закони розподілу. Obtain sufficient conditions for the absolute stability of solutions of stochastic dynamical systems of automatic control with external random disturbances that have random distribution laws.