Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла
Вступ. Олії тропічних рослин, як найбільш значиме джерело рослинних жирів у світі, можуть замінити традиційні види високовартісної олійної сировини у виготовленні харчових продуктів, що відповідатимуть світовим стандартам і вимогам харчової галузі. Постановка завдання. Виявити можливість двостаді...
Gespeichert in:
| Datum: | 2018 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Радзієвська, І.Г., Мельник, О.П., Галенко, О.О. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2018
|
| Schriftenreihe: | Наука та інновації |
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/133875 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла / І.Г. Радзієвська, О.П. Мельник, О.О. Галенко // Наука та інновації. — 2018. — Т. 14, № 1. — С. 40-49. — Бібліогр.: 26 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineÄhnliche Einträge
-
Технологія зниження викидів оксидів азоту при факельному спалюванні вугілля
von: Дунаєвська, Н.І., et al.
Veröffentlicht: (2016) -
Особливості аналізу ефективності впровадження технологічних інновацій в сільському господарстві
von: Дорогань-Писаренко, Л.О., et al.
Veröffentlicht: (2020) -
Функциональные особенности толстой кишки и их применение в колоректальной хирургии
von: Пойда, А.И., et al.
Veröffentlicht: (2018) -
Самоорганізація, ентропія в природі та економіці
von: Чаленко, О.Ю.
Veröffentlicht: (2013) -
Автоматизований київський Інтернет-телескоп
von: Романюк, Я.О., et al.
Veröffentlicht: (2010)