Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла
Вступ. Олії тропічних рослин, як найбільш значиме джерело рослинних жирів у світі, можуть замінити традиційні види високовартісної олійної сировини у виготовленні харчових продуктів, що відповідатимуть світовим стандартам і вимогам харчової галузі. Постановка завдання. Виявити можливість двостаді...
Saved in:
| Date: | 2018 |
|---|---|
| Main Authors: | Радзієвська, І.Г., Мельник, О.П., Галенко, О.О. |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2018
|
| Series: | Наука та інновації |
| Subjects: | |
| Online Access: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/133875 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Cite this: | Технологія двостадійного фракціонування пальмової олії для виробництва замінників какао-масла / І.Г. Радзієвська, О.П. Мельник, О.О. Галенко // Наука та інновації. — 2018. — Т. 14, № 1. — С. 40-49. — Бібліогр.: 26 назв. — укр. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineSimilar Items
-
Самоорганізація, ентропія в природі та економіці
by: Чаленко, О.Ю.
Published: (2013) -
Автоматизований київський Інтернет-телескоп
by: Романюк, Я.О., et al.
Published: (2010) -
Каталог положень та власних рухів зір навколо розсіяних скупчень
by: Процюк, Ю.І., et al.
Published: (2017) -
Фізичні аспекти кріомагнітного впливу на мікроорганізми, суспендовані у рідинах
by: Райченко, О.І., et al.
Published: (2011) -
Впровадження методів, що базуються на проведенні полімеразної ланцюгової реакції, для виявлення генів стійкості до бурої іржі у пшениці
by: Пірко, Я.В., et al.
Published: (2012)