Інтегральне зображення розв'язку гіперболічної крайової задачі в неоднорідному циліндрично-круговому просторі з циліндричною порожниною - Громик, А.П.; Конет, І.М.; Пилипюк, Т.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
Методом інтегральних і гібридних інтегральних перетворень у поєднанні з методом головних розв’язків (функцій впливу та функцій Гріна) вперше побудовано інтегральне зображення точного аналітичного розв'язку гіперболічної крайової задачі математичної фізики в кусково-однорідному циліндрично-круговому просторі з порожниною. By the method of integral and hybrid integrated transforms, in combination with the method of the main solutions (influence functions and Green functions) the integral image of exact analytical solution of hyperbolic boundary value problem of mathematical physics in piecewise homogeneous cylindricalcircular space with the cavity is obtained for the first time.