Задача найкращого у розумінні сім’ї опуклих функцій рівномірного відновлення функціональної залежності, заданої неточно з допомогою опуклозначного багатозначного відображення - Гудима, У.В.; Гнатюк, В.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
У статті встановлено необхідні, достатні умови і критерії екстремальності елемента для задачі найкращого у розумінні сім’ї опуклих функцій рівномірного відновлення функціональної залежності, заданої неточно з допомогою опуклозначного багатозначного відображення, елементами множини неперервних однозначних відображень. The necessary and sufficient conditions and criteria of the extremal element for the problem of the best at sense of of the family convex functions of uniform reconstitution of the functional dependence that is defined inaccurately by means of the convex-valued compact-valued maps by elements of the set of single-valued maps are proved in the article.