Про одну багатоточкову задачу для диференціальних рівнянь нейтрального типу з параметрами - Листопадова, В.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
Розглядається багатоточкова задача для диференціальних рівнянь другого порядку з постійним запізненням і параметрами. Встановлено умови існування та єдиності розв’язку цієї задачі і обґрунтовано застосування до неї проекційного метода. Consider multi point problem for second order differential equations with deviating argument and parameters. The conditions of existence and uniqueness of solutions of this problem and projection method for it are sufficiently substantiated.