Деякі застосування математики функціональних інтервалів - Сеньо, П.С. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
У роботі запропоновано алгоритми розв’язування алгебраїчних та трасцендентних рівнянь і нерівностей, задач оптимізації, двосторонньої апроксимації функцій на заданому інтервалі нелінійними сплайнами. Доведена коректність цих застосувань та наведені результати обчислюваних експериментів. In the article there are suggested algorithms of solving algebraic and transcendental equations and inequalities. optimization problems. twostage approximation of functions on the preset interval by nonlinear splines. It is proved the correctness of these applications as well as there are given the results of computing experiments.