Про оцінку ймовірності банкрутства у випадку великих виплат - Білинський, А.Я.; Кінаш, О.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
Знайдено асимптотику ймовірності банкрутства у випадку великих виплат. The asymptotic behavior of the probability of bankruptcy for large payments.