Властивості області поділу для відокремлюваних ε-сіток двох множин - Іванчук, М.А.; Калинюк, А.М.; Малик, І.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
У статті досліджується питання роздільності множин в евклідовому просторі. В роботі введено поняття ε-роздільності, множини поділу. Доведено основні властивості для множин поділу, в тому числі, зіркова опуклість. Розглянуто основні властивості межі множини поділу, наведено асимптотичні властивості точки границі. The article examines the question yevklidovomu resolution set in space. In the work introduced the concept ε-resolution, sets the division. Proved Properties for multiple basic division including, Star bulge. The basic properties of the set boundaries of division, are asymptotic properties of the point boundary.