Побудова розгалуження розв’язків рівнянь Кармана за неоднорідних крайових умов - Ободан, Н.І.; Адлуцький, В.Я.; Громов, В.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
Розглянуто задачу побудови біфуркаційної картини для рівнянь Кармана за неоднорідних крайових умов. Для розв’язання задачі використовувався нелінійний узагальнений метод Канторовича у поєднанні з методом продовження по параметру та алгоритмом аналізу особливих точок розв’язку. The paper deals with the problem to construct the bifurcation structure for von Karman equations with non-homogeneous boundary conditions. To solve the problem under study, one employs the non-linear generalized Kantorovich method along with path-tracing technique and algorithm to analyze singular points of the solution.