Нелокальні перетворення еквівалентності системи рівнянь конвекції-дифузії - Сєров, М.І.; Приставка, Ю.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2016)
Побудовано нелокальні перетворення еквівалентності системи рівнянь конвекції-дифузії. Встановлено максимальну алгебру інваріантності, побудовано ліївські і нелокальні анзаци, проведено редукцію та знайдено точні розв’язки образу системи рівнянь Ван-дер-Ваальса. Non-local transformations of equivalence of system convection-diffusion equations constructed. For the Van der Waals system-image of equations maximal invariance algebra was established, Li’s and non-local anzatze were constructed, a reduction was carried and exact solutions were found.