Узагальнення леми Гаусса про характери пар елементів простого скінченного поля - Беспалов, О.Ю. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
У роботі доведено узагальнення леми Гаусса про характери пар елементів простого скінченного поля та наслідки з неї. Ці результати мають суттєве застосування при дослідженні властивостей еліптичних кривих. Generalized Gauss Lemma about characters of pair of elements of finite prime field is proved and, some corollaries are obtained. These results are useful in investigations of different properties of elliptic curves.