Оцінка похибки заокруглення алгоритму обчислення первинної оцінки спектральної щільності - Коломис, О.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Наведена оцінка похибки заокруглення алгоритму обчислення первинної оцінки спектральної щільності. The estimation of the rounding error of the algorithm for calculating the primary estimate of the spectral density are developed. are obtained.