Метод сплайн-інтерлінації функції 4-х змінних при знаходженні найбільшого (найменшого) її значення в [0,1]⁴ - Литвин, О.М.; Ярмош, О.В.; Чорна, Т.І. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Представлено оператори сплайн-інтерлінації на системі взаємно перпендикулярних прямих, побудовані за допомогою операторів сплайн-інтерфлетації функції 4-х змінних, для розв’язання задачі знаходження найбільшого та найменшого значень неперервної функції 4-х змінних в замкнутій області D  [0,1]⁴ . In this article the operators of spline interlineation on the system mutually perpendicular lines, built by means of operators of spline interflatation function of four variables is proposed for the solution of task of finding the largest and the least values of continuous function of four variables in the closed domain it is offered to use.