Про один підхід дослідження крайових задач для нелінійних рівнянь гіперболічного типу в області зі складною структурою краю - Маринець, В.В.; Питьовка, О.Ю. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
За допомогою побудованої модифікації двостороннього методу досліджується крайова задача Дарбу – Гурса – Дарбу (ДГД) для нелінійного хвильового рівняння в області зі складною структурою краю. With the help of the constructed modification of the two-sided method we investigate the Darboux-Goursat-Darboux boundary-value problem for non-linear wave differential equation of the hyperbolic type over the domain with a complex structure.