Оптимізація параметрів масивів мікроголок - Сандраков, Г.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Оптимізація параметрів пружної взаємодії масивів мікроголок з поверхнею розглянута як задача наближення розв’язків проблем мінімізації для інтегральних функціоналів. A parameter optimization of elastic interactions for microneedle arrays with surfaces is considered as an approximation approach for minimization problem solutions of integral functionals.