Наукова тематика міжнародних математичних форумів з питань оптимізації обчислень - Сергієнко, І.В.; Задірака, В.К.; Швідченко, І.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Розглядаються основні етапи розвитку тематики з питань оптимізації обчислень. The main stages of topics development on issues of calculations optimization are considered.