ХХІІ всемирный конгресс по философии права и социальной философии «Право и справедливость в глобальном обществе» (содержательный обзор) - Максимов, С.И. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2007)
Огляд ХХІІ Всесвітнього конгресу з філософії права і соціальної філософії на тему «Право і справедливість у глобальному суспільстві», організованого Міжнародною асоціацією філософії права і
соціальної філософії, який відбувся 24–29 травня 2005 року в Гранаді. A review of the ХХІІ World Congress in Philosophy of Law and Social Philosophy entitled «Law and Justice in Global Society», organized by Internationale Vereinigung fue Rechts-und Sozialphilosophie VR (May 24-29, 2005, Granada, Spain).