Про деякі способи підвищення точності комп’ютерних обчислень - Хіміч, О.М.; Ніколаєвська, О.А.; Чистякова, Т.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Досліджуються різні способи використання багаторозряд- ної комп’ютерної арифметики. Наведено результати реалізації паралельного алгоритму сингулярного розвинення матриці з підвищеною точністю за допомогою функцій бібліотеки GMP на MIMD-комп’ютері. The different ways of using multi-computer arithmetic. The results of the implementation of the parallel algorithm singular matrix expansion with high accuracy using library functions on MIMD-GMP computer.