Гібридний алгоритм методу ітерацій на підпросторі для розв’язання задач стійкості конструкцій - Чистяков, О.В. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Описується гібридний алгоритм методу ітерації на підпросторі для обчислення кількох найменших власних значень для матриць стрічкової структури, які виникають при розв’язанні задач стійкості конструкцій на комп’ютерах гібридної архітектури. The above description of the parallel hybrid algorithm for subspace iteration method for finding the smallest number of eigenvalues of matrix band structure for computers hybrid architecture in solving stability problems of constructions.