Колокаційно-ітеративний метод розв’язування лінійних інтегро-функціональних рівнянь - Геселева, К.Г. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Побудова точних розв’язків інтегро-функціональні рівнянь можлива лише в окремих випадках, тому актуальним є питання відшукання та дослідження умов збіжності наближених методів розв’язання цих рівнянь та оцінки похибок колокаційно-ітеративного методу. Construction of exact solutions of integral-functional equations is possible only in some cases, so vital question of finding and study conditions for the convergence of approximate methods for solving these equations and error estimates kolokatіоn-iterative method.