Критерії екстремальної послідовності для задачі найкращого у розумінні опуклої функції наближення фіксованого елемента опуклою множиною - Гудима, У.В.; Гнатюк, В.О. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
У статті встановлено критерії екстремальної послідовності для задачі найкращого у розумінні опуклої функції наближення фіксованого елемента лінійного нормованого простору опуклою множиною цього простору. The criterias of the extremal sequence for the problem of the best at sense of the convex function of the approximation of a fixed element of a linear normed space from a convex set of this space are proved in the article.