Сумісне наближення класів згорток з ядрами Пуассона сумами Фур’є в метриці простору Lp - Сорич, В.А.; Сорич, Н.М. (Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки, 2017)
Встановлено асимптотичні рівності для верхніх меж величини, що характеризує сумісне наближення частинними сумами Фур’є в метриці просторів Lp , 1 ≤ p ≤ ∞, класів інтегралів Пуассона періодичних функцій, що належать одиничній кулі простору L₁. We find asymptotic equalities for upper founds of quantity characterizing the joint-approximation by Fourier partial sums in a metric spice Lp , 1 ≤ p ≤ ∞, on classes of the Poisson integrals of periodic functions belonging to the unit ball of space L₁.