Метод построения генератора УВЧ сигналов автоматизированной системы охраны важных и особо важных объектов - Пюшки, Л. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2004)
Описан метод построения генератора УВЧ сигналов автоматизированной системы охраны особо важных объектов на базе Leaky Feeder. Предложен новый, более эффективный вариант схемы генератора, использующий специальные гибридные микросхемы, позволивший уменьшить кратковременную нестабильность частоты генератора, упростить конструкцию и значительно уменьшить его стоимость Описано метод побудови генератора УВЧ сигналів автоматизованої системи охорони особливо важливих об’ектів на базі Leaky Feeder. Запропоновано новий, ефективніший варіант схеми генератора, який використовує спеціальні гібридні мікросхеми і дозволяє зменшити тимчасову нестабільність частоти генератора, спростити конструкцію та значно зменшити її вартість. A method of generator UHF building of automated security system signal based on Leaky Feeder of specifically important objects is described. A new, more efficient variant of generator scheme, using special hybrid microcircuits is offered. It allows reducing short instability of generator frequency, simplify the design and vastly its cost.