Процесологічні середовища системного аналізу - Редько, І.В. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2004)
Розглянуто розвиток інтенсіональних засад системного аналізу. Подано розгорнуту експлікацію понять дескриптивного процесу. Досліджено процесологічні аспекти системного аналізу. Введено поняття часткової функції, акції та їх виконання в процесологічному середовищі. Рассмотрено развитие интенсиональных основ системного анализа. Дана развернутая экспликация понятия дескриптивного процесса. Исследованы процессологические аспекты системного анализа. Введены понятия частичной функции, акции, а также их выполнения в процессологической среде This article is devoted to development of principles of the system analysis. The concept of the descriptive process is defined. Some process-logical aspects of the system analysis are studied. The concepts of partial function, action, and execution of them is defined too.