Последовательности функций и ряды Тейлора с нечетким комплексным аргументом - Спекторский, И.Я. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2016)
Розглянуто функціональні послідовності ƒn(A) комплексних аналітичних функцій з нечітким комплексним числом A як аргументом. This article considers functional sequences fn (A) with fuzzy complex number A for an argument.